Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Missie en Visie

Missie en Visie

Missie

De stichting ateliers en galerie Leonardo da Vinci is een –eigenzinnige- veilige ontmoetingsplek voor creatieve ontwikkeling voor mensen met en zonder beperking. Wij bieden begeleiding waardoor onze cliënt-kunstenaars groeien in persoonlijke ontwikkeling, een stapje boven zichzelf uit gaan stijgen en meer meedoen in de maatschappij.


Visie

De stichting ateliers en galerie Leonardo da Vinci is een plek waar je graag wil zijn, waar je gezien wordt, de ander kunt ontmoeten. Een plek waar je je kunt verbinden en respect ontvangen. Da Vinci is ook een plek waar mensen blij zijn dat je er graag bent. Deskundige begeleiding is aanwezig om je te ondersteunen in je talentontwikkeling. Het werken bij da Vinci maakt je sterker om mee te kunnen doen in de maatschappij. In talentontwikkeling en de methodische begeleiding staat de mens centraal: stimuleren, motiveren en activeren. Doelstellingen 

ONZE KUNSTENAARS

Bekijk hier onder alle kunstenaars die werken bij Leonardo Da Vinci in Ermelo. Klik op de foto voor meer informatie over de kunstenaar en zijn/haar kunstwerken. Wil jij ook een kunstenaar worden, meld je dan aan!
Dilyse Buter
Cees Visser
Niek Stegink
Lijda Klopman
Janneke Blom
Rene van der Lans
Irma Lesage †
Roel de Kleine †
Anke van Uden
Aryan Sharafati
Jaap van Atten
Els Mellegers
Yvonne Fens
Ramona van Grol
Gerrit Toes
Jamillah Hoek
Corrie Brouwer
Roel Heijmans
Bart Brouwer †
Colinda van Laar
Rutger Mastenbroek
Danielle Pruisen
Janny Booij
Roel Heijmans
Andrea Louw
Ria Nijenhuis- Tijhuis
Gilda Zaalberg
Jan Gerards
Kyra Smith
Sandra Karssen
Marloes Vreugdenhil
Marielle Prins
Alle kunstenaars Meld je aan