Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers
Anke van Uden
Cees Visser
Els Mellegers

Agenda

Kunstwerk kopen of lenen?

Vind hem hier

Leonardo da Vinci Kunst

Ateliers en galerie Leonardo da Vinci is een zelfstandig kunstcentrum alsmede een veilige en kunstzinnige dagbesteding voor mensen met een beperking. Met een schilderatelier, een beeldhouwatelier, een keramiekwerkplaats en een fotografie studio waar je onder professionele begeleiding kunstzinnige activiteiten kan verrichten.

Missie

De Stichting Ateliers en galerie Leonardo da Vinci produceert, beheert en verspreidt kunst, waaronder Outsider-Art, teneinde een zo breed mogelijk publiek te bereiken, te inspireren en kennis te verschaffen, nu en in de toekomst. Zodoende werkt de Stichting aan de verbetering van de positie van kunst gemaakt door kunstenaars met een beperking.

Visie

Artistiek talent is ongehinderd door beperkingen op verstandelijk, psychisch, lichamelijk niveau. Ieder mens heeft recht op professionele begeleiding bij het ontwikkelen van zijn creatieve talenten. Onze visie is dat we de kunst van onze kunstenaars zoveel mogelijk kunnen laten integreren in de samenleving. Wij bieden de mogelijkheden om onder deskundige begeleiding de artistieke talenten te ontwikkelen in de ateliers. Een volwaardige positie verwerf je in onze visie door ook de mogelijkheden te bieden om de gemaakte kunstwerken aan de buitenwereld te tonen. De galerie vervult deze functie in meerdere opzichten.

Bekijk onze kunstenaars en kunstwerken. Laat je verrassen en inspireren door de werken die in ons atelier in Ermelo worden gemaakt. Zit er een interessant stuk tussen? Dan kan je er voor kiezen om het kunstwerk te lenen of te kopen

Meer over ons

Nieuws

22 november 2019

Expositie van Roel Heijmans

Vanaf 22 november is er prachtig werk te zien in de
Galerie Leonardo da Vinci
van
Roel Heijmans. 
20 maart 2019

Individuele Begeleiding

Individuele begeleiding bij Leonardo da Vinci:
05 december 2016

Werkbezoek uit Curacao

26 oktober 2016

Nieuwe website online

Na een periode van hard werken staat onze nieuwe website online. Wat vind u/jij er van?

Geef een reactie op Facebook wat u van onze nieuwe website vindt!

Kunstwerk kopen of lenen? zoek hem hier

Techniek
Stijl
Onderwerp
Formaat
Zoek