Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers
Lijda Klopman

Agenda

Kunstwerk kopen of lenen?

Vind hem hier

Leonardo da Vinci Kunst

Ateliers en galerie Leonardo da Vinci is een zelfstandig kunstcentrum alsmede een veilige en kunstzinnige dagbesteding voor mensen met een beperking. Met een schilderatelier, een beeldhouwatelier, een keramiekwerkplaats en een fotografie studio waar je onder professionele begeleiding kunstzinnige activiteiten kan verrichten.


Bekijk onze kunstenaars en kunstwerken. Laat je verrassen en inspireren door de werken die in ons atelier in Ermelo worden gemaakt. Zit er een interessant stuk tussen? Dan kan je er voor kiezen om het kunstwerk te lenen of te kopen

Meer over ons

Nieuws

02 maart 2023

Kunstenaar van de maand Emir

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is de 25-jarige Emir Aziz Al-Samer. “We zetten hem graag in de schijnwerpers. Sinds vorig jaar november is Emir aan het werk bij Leonardo Da Vinci en sindsdien heeft hij zich sterk ontwikkeld als kunstenaar en dichter.”
08 september 2022

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur uit de regio Harderwijk en Ermelo, die cliënt/kunstenaars naar de dagbesteding kunnen rijden en weer terug naar huis.

Kunstwerk kopen of lenen? zoek hem hier

Techniek
Stijl
Onderwerp
Formaat
Zoek

Kunstenaar van de maand maartToon werk

Emir Aziz Al-Samer

Emir werkt graag met keramiek. Zijn inspiratie komt op het moment zelf. Zo is Emir altijd aan het experimenteren. Pen en papier zijn zijn andere favoriete materialen; dichten.

Door zijn dichtwerk uit Emir zijn binnenwereld en zijn emoties. Door dichten uit hij zich beter dan door te spreken. Binnenkort brengt Emir een bundel uit. Het gaat heten: 'Levenspoëzie'. De bundel gaat over het leven, alles wat voorbij komt in het leven, bij iedereen. Veel verschillende onderwerpen komen erin voor: van politiek, tot filosofie, tot aan persoonlijke levensverhalen.

"Ik wil mensen inspireren met mijn teksten: hen stof tot denken geven." - Emir