Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Nieuws

Expositie ‘Drie Dimensies’

05 mei 2018

Zaterdag 5 mei vond bij Special Arts in Amersfoort, de feestelijke opening plaats van de expositie van drie kunstenaars van Leonardo da Vinci: Dilyse Buter, Jaap van Atten en René Lans. Deze expositie hebben zij op eigen initiatief georganiseerd.
Alle drie komen zij al jaren naar de ateliers van Leonardo da Vinci. In die tijd hebben zij zich ontwikkeld tot kunstenaars met autonoom werk.
Op de expositie ‘Drie Dimensies’ laten ze werk zien van de afgelopen vijf jaar. Dilyse en René exposeren voornamelijk schilderijen, maar ook animaties (Dilyse) en tekeningen (René). Jaap stelt kleiwerken en foto’s ten toon.
Het werk van Dilyse, René en Jaap verschilt van elkaar. Maar er zijn ook overeenkomsten, vinden ze zelf: zo is het werk van alle drie kleurrijk en verfrissend. Meer achtergrondinformatie en interviews met de kunstenaars is te zien op de website van Special Arts: www.specialarts.nl.
Ze werkten al eerder samen; Jaap en René in de expositie ‘Blueshuis’ en Dilyse en Jaap in meerdere etalageprojecten. Van Dilyse was werk te zien tijdens een expositie bij Jan des Bouvrie in Naarden. TV Gelderland hield verschillende interviews met haar. Ook legt ze zich toe op performancekunst. Jaap had diverse fototentoonstellingen in Nijkerk en Amersfoort. Nu zijn ze gedrieën te zien bij Special Arts in Amersfoort.
Nog te zien t/m 10 juni bij Special Arts, Zonnehof 4A, Amersfoort.
Meer informatie: www.specialarts.nl en www.leonardodavinci-kunst.nl.

20 april 2018

Gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden van galerie Leonardo da Vinci.
Vanaf zaterdag 28 april is galerie op zaterdagen niet meer geopend!
u bent van harte welkom op woensdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 170.00 uur.

07 maart 2018

GEZOCHT: NIEUWE BESTUURSLEDEN

De Stichting Ateliers en Galerie Leonardo da Vinci wil haar bestuur versterken met enkele nieuwe bestuursleden die specifieke kennis hebben op het gebied van:
 

05 december 2016

Werkbezoek uit Curacao

26 oktober 2016

Nieuwe website online

Na een periode van hard werken staat onze nieuwe website online. Wat vind u/jij er van?

Geef een reactie op Facebook wat u van onze nieuwe website vindt!